سروش ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه شهرستان رودبار دارای ۹ هزار و ۲۵۲ هکتار باغ زیتون است و هشت هزار و ۵۶۸ هکتار از این باغات بارده هستند.، افزود: در سال گذشته ۱۸ هزار تن زیتون به ارزش هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار با اشاره تغییرات آب و هوایی و تأثیر آن روی بازدهی محصولات، بیان کرد: امسال با توجه به اینکه پیش بینی میشد سال آور، زیتون باشد، اما متأسفانه به دلیل تغییر شرایط آب و هوایی و وزش بادهای گرم در زمان گرده افشانی و گلدهی شاهد کاهش عملکرد در این باغات هستیم.
ابراهیمی در ادامه اضافه کرد: عملیات تغذیه باغات (طرح تلفیقی تغذیه زیتون) در سطح ۱۴۰ هکتار، هرس باز جوان سازی در سطح ۳۰ هکتار و تهیه سموم مورد نیاز با آفات درختان زیتون از جمله برنامهها و اقدامات امسال مدیریت در خصوص محصول زیتون بوده است.
وی ادامه داد: توسعه یا احداث باغات جدید زیتون در سال گذشته در سطح ۱۰۲ هکتار اجرا شده است.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار با اشاره به اقدامات کنترلی و مبارزه با آفت مگس زیتون در این شهرستان، گفت: به منظور کنترل آفت مگس زیتون امسال با وجود ۵ ایستگاه پیش آگاهی تا مرحله رسیدگی برداشت سبز در سطحی بیش از دو هزار هکتار مبارزه با توزیع ۱۱۰ هزار عدد کارت زرد و پروتئین هیدرولیزات و سموم شیمیایی (طعمه پاشی) در باغات زیتون شهرستان انجام شده است.
ابراهیمی همچنین تصریح کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل برداشت میوه زیتون، باغداران باید توصیههای فنی برداشت میوه زیتون را رعایت کنند.
وی ادامه داد: بهترین زمان برداشت میوه سبز زیتون از اواسط شهریور تا اوایل مهر و برداشت زیتون جهت روغنگیری در مرحله رسیدن به رنگ بنفش تند است که میوه در این مرحله بیشترین درصد روغن را داشته و روغن حاصله بالاترین کیفیت را دارد.
نظر شما